Pentru a fi profitabili în activitatea agricolă, vă bazați pe utilaje moderne, sofisticate;  echipamente care necesită lubrifianți de înaltă calitate, care să asigure performanțe remarcabile.

Shell înțelege cerințele dvs. de fiabilitate operațională, importantă mai ales în perioadele de vârf, legate de însămânțare și recoltare. De la uleiurile pentru motoare de mare capacitate, la uleiurile speciale pentru diferențiale, furnizăm o gamă largă de produse inovatoare și servicii de asistență, în baza competențelor noastre la nivel internațional.
Lubrifianții noștri vă pot ajuta să prelungiți durata de viață a utilajelor, să reduceți costurile de întreținere și emisiile și să creșteți disponibilitatea echipamentelor. Aceștia vă protejează, de asemenea, dreptul la garanție, prin respectarea specificațiilor producătorilor de echipamente și a standardelor în domeniu.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Uleiuri pentru punți și transmisii
Descoperiți modul în care uleiurile Shell protejează punțile și transmisiile împotriva uzurii, contribuind astfel la scăderea costurilor de întreținere, prelungirea duratei de viață a vehiculelor și maximizarea rentabilității investițiilor dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Servicii pentru activitatea agricolă
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.