Despre noi

 

Combinand experienta personalului nostru acumulata de-a lungul timpului atat pe partea tehnica cat si in activitatea de vanzare a uleiurilor si lubrifiantilor Shell, cu ideile inovatoare privind vanzarea on-line am infiintat acest magazin virtual pentru a oferi clientilor nostri o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si a comanda uleiurile Shell dorite. Stam la dispozitia dvs 24h din 24h cu o gama completa de produse din categoriile ulei pentru autoturisme, ulei pentru camioane si ulei pentru utilaje agricole.

Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Acum puteti comanda din fata calculatorului, iar uleiurile Shell le veti primi in maxim 24 ore la adresa specificata de dumneavostra.

Toate produsele si informatiile tehnice sunt oferite in baza recomandarilor producatorilor de autoturisme sau utilaje (OEM).

In prezent, Elgeka-Ferfelis, Macro Distribuitor Shell in Romania, inseamna nu numai o firma de distributie cu acoperire nationala prin intermediul celor 10 depozite, dar si o companie al carui personal are o experienta vasta in vanzarea de uleiuri si lubrifianti Shell oferind consultanta oricarui utilizator sau comparator.

Feed-back-ul dvs. este foarte important pentru noi. Orice sugestie sau idee din partea oricarui utilizator este binvenita si apreciata corespunzator.

Va multumim pentru alegerea facuta.