Cum comand

 

1. Alege produsele

Folositi meniurile din partea stanga/dreapta a paginii pentru a va alege uleiul care se potriveste necesitatilor dumneavoastra. Pe site-ul nostru sunt 3 mari categorii de produse, cele specifice pentru autoturisme, cele pentru camioane si cele pentru utilaje agricole, la care ajungeti prin selectarea categoriei din partea dreapta/stanga. Dupa ce ati gasit produsele le adaugati in cosul de cumpararturi apasand butonul “Adauga in cos”.

 

2. Cosul de cumparaturi

Apasati butonul “Cos cumparaturi”, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista uleiurilor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii apasati butonul “Comanda”.

 

3. Intra in cont

Dupa ce ati apasat butonul comanda, daca nu sunteti deja conectat cu contul si parola dvs., va trebui sa faceti acest pas pentru a putea efectua comenzi.

Daca nu aveti un cont valid apasati pe butonul “Creare cont” pentru a va autentifica. Dupa ce creati contul veti fi logat automat si se va afisa un formular pentru a completa datele de contact si livrare.

 

4. Selecteaza modalitatea de plata

Aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata, intre plata online prin card bancar, transfer bancar sau puteti plati la livrare ramburs.

Detalii asupra modalitatilor de plata veti gasi in sectiunea “Modalitate de plata”.

 

5. Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza comanda apasati butonul “Finalizare comanda”.

 

6. Confirmare comanda

Dupa ce ati ales modalitatea de plata veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor.

Dupa verificarea telefonica a comenzii se emite factura proforma.