Menu

Campanie loializare flote Rimula Driveline

Păstrarea flotei auto în stare de rulare și funcționare eficientă este un obiectiv important pentru o activitate profitabilă. Înțelegem că pentru a fi competitivi aveți nevoie ca vehiculele dvs. să fie sigure, fiabile și să prezinte o disponibilitate ridicată.
Shell vă pune la dispoziție o gamă largă de uleiuri și vaseline proiectate să vă protejeze investiția, să vă ajute să reduceți costurile operaționale și să respectați standardele de protecție a mediului. Gama de produse dedicate flotelor de transport include produse sintetice fabricate conform celor mai noi tehnologii, pentru performanțe deosebite, marirea intervalului de schimb de ulei si implicit reducerea costurilor de intretinere. Asadar, alegerea potrivită a lubrifianților și a serviciilor poate contribui semnificativ la întreaga dvs. activitate.

Prin intermediul programului de loializare Shell Rimula, pe langa numeroasele avantaje conferite de utilizarea acestor uleiuri, aveti posibilitatea utilarii service-ului cu o multitudine de truse de scule Beta dedicate acestui segment.

Perioada campaniei: Iulie-Decembrie 2020

Produse in scop: Shell Rimula R4, Shell Rimula R5 si Shell Rimula R6, ambalaj 209L

Mecanism:
Fiecare achizitie de ulei Shell Rimula R4 = 1 punct
Fiecare achizitie de ulei Shell Rimula R5, R6 = 3 puncte

Pentru inscrierea in program, puteti luai legatura cu un reprezentand de vanzari Shell sau trimiteti un mesaj prin intermediul sectiunii “contact”..

Share This